کاشان فردا ـ بیش از یکصد تن محصول زردک از مزارع آران و بیدگل برداشت شد.
به گزارش صداوسیما؛ مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل گفت: سطح زیر کاشت زردک در آران و بیدگل بیش از 5 هکتار است که به صورت پراکنده در زمینهای زراعی این شهرستان کشت میشود.
حسین فتاحی، زمان برداشت این محصول را از نیمه دوم آذر تا آغاز بهمنماه بیان کرد و افزود:بیش از نیمی از محصول برداشتشده به دیگر شهرهای کشور فرستاده میشود.
زردک یا جزر همان هویج ایرانی است. این ریشه خوراکی کاربردهای وسیعی در طب و سفره ایرانیان دارد.
طبیعت این محصول گرم و تر و بسیار مقوی و انرژیبخش بوده و پخته آن خوراک خوبی برای کودکان و افرادی است که ضعف دارند.