شنبه 12 مرداد 1398کد مطلب: 11535

در سطح 170 هکتار از جالیزارهای شهرستان؛

برداشت خیار در کاشانکاشان فردا – بیش از 6 هزار و 800 تن خیار بومی از 170 هکتار جالیزارهای شهرستان کاشان برداشت شد.

به گزارش صداوسیما؛ مدیر جهاد کشاورزی کاشان با بیان این‌که با برداشت این میزان خیار بیش از 2 میلیارد تومان درآمد عاید کشاورزان می‌شود افزود: بیش از 90 درصد خیار بومی کاشان در بازارهای اصفهان، قم و تهران عرضه می‌شود.

مجید کافی‌زاده با اشاره به این‌که خیار بومی کاشان در مزارع برزآباد، راوند، مشکات، سن‌سن، مناطق فین کوچک و بزرگ، لتحر و حسن‌آباد کاشان کشت می‌شود افزود: این محصول به دلیل طعم خوشمزه آن، از شهرت زیادی برخوردار است.

خیار گیاهی از تیرهٔ کدوییان است. ساقه‌ای بالارونده دارد که میوه‌ها از آن آویزان می‌شوند.
خیار به سه شکل یافت می‌شود؛ خیار مخصوص خیارشور، خیار بی‌دانه (گلخانه‌ای) و خیار بریدنی. (خیار مجلسی)

۱۰۰ گرم خیار با پوست خام، ۹۵ درصد آب دارد و می‌تواند ۶۷ کیلوژول انرژی تولید کند و یکی از بهترین میوه‌ها برای سم‌زدایی و پاک‌سازی کبد است که به درمان بیماری کبد چرب کمک می‌کند.

همچنین این محصول منبع خوب آب است که با افزایش ادرار به پاک‌سازی کلیه‌ها و درمان سنگ کلیه کمک می‌کند.

لینک کوتاه این مطلب:
دسته بندی :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

sss