کاشان فردا – شهردار برزک کاشان گفت: ۳۷۰ تن آلو توسط کشاورزان این منطقه تولید شده که بهزودی به بازار مصرف عرضه میشود.
ابوالفضل زارع به مهر اعلام کرد: گل و گلاب، شاتوت، آلو و گردو چهار محصول شاخصی است که کشاورزان منطقه به تولید آن اهتمام دارند.
وی ضمن اشاره به تولید مرغوبترین آلوی بخارا در برزک افزود: آلو بخارا یکی از آخرین محصولات کشاورزی است که همزمان با برداشت محصولات دیگری مثل گردو، بادام ، هلو ، امرود و گلابی برداشت میشود.
بیشتر بخوانیم:
+ برداشت ۴۰۰ تن شاهتوت از باغهای برزک کاشان
شهردار برزک با بیان اینکه فصل برداشت آلو حدوداً ۵۰ روز طول میکشد، ابراز داشت: این محصول کم و بیش در مناطق مختلف برزک کاشان پرورش پیدا میکند که دارای انواع مختلفی مانند آلو بخارا، آلو زرد ، آلو سیاه و آلو شربتی است.
زارع گفت: آلو در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت سیب، خورشت اسفناج و فسنجان بهکار میرود و دارای خواص درمانی چون ضد یبوست، برطرف کننده حرارت تب، صفرا، خشکی مزاج و غلظت خون است.
وی با بیان اینکه از مجموع باغات برزک حدود ۳۵ تا ۴۰ هکتار آن اختصاصا به آلو دارد، اظهار داشت: از هر هکتار این باغات به طور متوسط ۱۲ تن آلو برداشت میشود و با توجه به این میزان تولید ۳۷۰ تن آلو توسط کشاورزان این منطقه استحصال و در مرحله نخست، آلو تر و تازه و مرحله دوم به صورت خشک وارد بازار میشود.
شهردار برزک با بیان اینکه از مجموع ۴۴۰ هکتار باغات برزک حدود ۱۱۰ هکتار آن را باغات گردو فراگرفته است، ابراز داشت: متوسط عملکرد گردوی خشک در هر هکتار دو تن است به نحوی که از هر درخت گردوی بزرگ هر ساله بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم گردو خشک برداشت میشود.