کاشان فردا – بیش از ۱۰ کیلوگرم خاویار در نخستین برداشت از مزرعه ۳۵ هکتاری خاویار در کاشان برداشت شد.
به گزارش صدا و سیما؛ مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه در این مزرعه ۳۸۰ ماهی آماده برداشت خاویار است گفت: بهازای هر ۵۰ کیلوگرم وزن ماهی، یک کیلوگرم خاویار تولید میشود.
بیشتر بخوانیم:
+ زیرساخت پرورش آرتمیا در آران و بیدگل فراهم شد
محمدرضا عباسی با بیان اینکه تا پایان سال بیش از هزار ماهی خاویار این مزرعه آماده برداشت خاویار است افزود: استان اصفهان یکی از استانهای پیشقدم در تولید خاویار است و از سال ۱۳۹۰ پرورش ماهیان خاویاری در این استان آغاز شده، چون زمان برداشت خاویار ۱۰ سال طول میکشد.
وی با اشاره به اینکه در چهار شهرستان آران و بیدگل، کاشان، سمیرم و نجفآباد به صورت پایلوت خاویار تولید میشود گفت: برداشت خاویار در دریای خزر بعداز حدود ۱۴ سال طول میکشد در حالی که در کویر این زمان به کمتر از ۷ سال رسیده است.
عباسی تولید انواع آبزیان را در استان اصفهان ۱۰ هزار و ۲۲۰ تن بیان کرد و افزود: استان اصفهان توانایی همهجانبه برای پرورش تعداد بیشتری از این گونه ماهیان را دارد و تمام واحدهای پرورشدهنده مجوزدار استان اصفهان میتوانند به هر تعداد گونههای مختلف بچه ماهیان را پرورش دهند، و به هر واحد تعدادی اختصاص داده میشود که امید است امسال شاهد سهمیه بالاتر استان از ماهیان خاویاری ارزشمند باشیم.
وی گفت: گونههای مختلف ماهیان خاویاری در حال پرورش در استان اصفهان شامل استرالیا، سیبری، چال باش، فیل ماهی و اوزون برون است.
شهرستان کاشان علاوه بر تولید ماهیان خوراکی، دارای رتبه نخست ماهیان زینتی در استان اصفهان است.