تولید محرک رشد و اشتهاآور گیاهی با فرمولی منحصر‌به‌فرد

لاله حجازی مدیرعامل شرکت باریج‌اسانسکاشان فردا – مدیرعامل شرکت باریج اسانس از تو محرک رشد و اشتهاآور گیاهی با فرمولی منحصر به‌فرد در این شرکت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت داروسازی باریج اسانس؛ لاله حجازی گفت: بیواستارتر باریج داروی جدید دامپزشکی شرکت دانش‌بنیان باریج اسانس برای نخستین بار با اندیکاسیون متفاوت با هدف تحریک رشد و اشتهاآوری برای دام بزرگ تولید و روانه بازار شد.

حجازی یادآور شد: درکارآزمایی بالینی نتایج بسیار خوبی از این دارو به‌دست آمد و اثبات شد مصرف آن باعث اشتهاآوری و افزایش مصرف خوراک دام می‌شود. همچنین این دارو باعث بهبود رشد، ضریب تبدیل و صفات اسکلتی دام نیز می‌گردد.

بیشتر بخوانیم:
+ تولید یک داروی گیاهی برای درمان طیور در باریج اسانس کاشان

وی با مقرون به‌صرفه خواندن این دارو اظهار کرد: امروزه اکثرا از آنتی‌بیوتیک‌ها به عنوان محرک رشد دام استفاده می‌کنند که باعث ایجاد مقاومت دام در برابر آنتی‌بیوتیک‌ شده و با مصرف گوشت و شیر حیوان این مقاومت دارویی در بدن انسان نیز ایجاد می‌شود به همین دلیل در سال‌های اخیر داروهای گیاهی در حوزه‌های دامپزشکی رشد بی‌سابقه‌ای را تجربه کرده است.

کارآفرین داروهای گیاهی در کشور گفت: گیاهان و ترکیبات فعال آن‌ها تاثیر بسیار زیادی در جلوگیری از رشد میکروب‌های بیماری‌زا، کمک به هضم و جذب مواد مغذی، افزایش اشتها و تقویت سیستم ایمنی دارند که بیواستارتر باریج دارای تمام این ویژگی‌ها هست.

حجازی در خصوص سایر ویژگی‌های بیواستارتر باریج گفت: این مکمل گیاهی دامپزشکی با فرمولی خاص طراحی شده و باعث افزایش جذب، بهبود اسکور مدفوع در دام همچنین افزایش و بهبود وضعیت سیستم ایمنی شده است.

فعال دانش‌بنیان ضریب تبدیل را مهم خواند و گفت: ضریب تبدیل یعنی در ازای دریافت یک کیلوگرم غذا توسط دام، میزان وزن‌گیری حیوان چه مقدار خواهد بود که بیواستارتر باریج افزایش معنی‌دار ضریب تبدیل غذایی در دام را به همراه داشته است همچنین مصرف این مکمل باعث بهبود بسیار خوب مصرف خوراک نسبت به گروه شاهد نیز شده است.

تولید محرک رشد و اشتهاآور گیاهی با فرمولی منحصر‌به‌فرد
کتان قهوه‌ای (بَزرَک)، آویشن شیرازی، پونه و رزماری چهار گیاه تشکیل دهنده بیواستارتر باریج

حجازی در خصوص گیاهان به کار رفته در این مکمل گیاهی دامپزشکی گفت: گیاه آویشن با دارا بودن تیمول و کارواکرول به عنوان ضد باکتری، ضد ویروس، آنتی‌سپتیک، ضد تب، ضد احتقان و ضد التهاب است همچنین مواد موثره این گیاه موکولیتیک بوده و سبب تسهیل در خروج ترشحات از دستگاه تنفس می‌گردد، بنابراین آویشن تاثیر بسیار خوبی بر فعالیت متابولیک فلور دستگاه گوارش دام دارد.

در خصوص مطالعات انجام‌شده پیرامون روغن کتان در بیواستارتر باریج گفت: روغن کتان یکی از غنی‌ترین منابع امگا۳ است که در تحقیقات انجام شده نشان داده‌ است مصرف اسیدهای چرب در خوراک گوساله‌ها موجب افزایش وزن روزانه، افزایش رشد استخوان، افزایش بازده خوراک و کاهش تعداد روزهای با اسکور نامناسب مدفوع می‌شود. همچنین در مطالعه‌ای استفاده از مکمل‌های اسید بوتیریک، اسیدهای چرب متوسط زنجیر و اسید لینولینک در جیره گوساله‌ها باعث بهبود شاخص‌های سیستم ایمنی شده است.

شرکت داروسازی باریج اسانس، تولیدکننده داروهای گیاهی نخستین شرکت دانش‌بنیان دارویی کشور در سال ۱۳۷۱ با هدف بهبود و ارتقای سطح سلامت جامعه تاسیس شد، این شرکت افزون بر همکاری علمی پیوسته با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی کشور، استفاده از مواد اولیه گیاهی بومی ایران و ترویج، توسعه، کاشت و پرورش این گیاهان را در دستور کار قرار داده است و در حال حاضر در تولید داروهای دامپزشکی گیاهی با ۱۴ نوع محصول جزو برترین تولیدکنندگان نخست این دارو و مکمل‌ها می‌باشد.

کاشان فردا را در اینستاگرام دنبال کنیم:   https://www.instagram.com/kashanefarda.ir

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.