اجرای ۱۴۰ هزار کیلومتر طرح بادشکن زنده در کاشان

اجرای ۱۴۰ هزار کیلومتر طرح بادشکن زنده در کاشانکاشان فردا – اجرای ۱۴۰ هزار کیلومتر طرح بادشکن زنده در کاشان.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان از آغاز اجرای طرح بادشکن زنده در ۱۴۰ هزار کیلومتر مناطق بخش مرکزی این شهرستان خبر داد.

محمدمهدی شریفی به ایسنا گفت: هدف از اجرای طرح بادشکن زنده در ۱۴۰ هزار کیلومتر مناطق بخش مرکزی، کنترل ریزگردها، جلوگیری از صدمه باد و غنی‌سازی پوشش گیاهی عرصه‌های بیابانی است که با توزیع ۴۷ هزار اصله نهال جهت کشت در حاشیه مزرعه‌ها و باغ‌های کشاورزی بخش مرکزی شهرستان کاشان انجام می‌شود.

وی افزود: در اجرای این طرح با همکاری اداره بیابان‌زدایی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان، نهال‌های اصلاح‌شده گونه‌های گیاهی مقاوم به کم‌آبی و بادهای دشت کاشان در اختیار باغداران و کشاورزان قرار می‌گیرد.

شریفی تصریح کرد: نهال‌های اصلاح‌شده با امضای ۱۰ تفاهم‌نامه همکاری در اختیار دهیاری‌های سن‌سن، آب‌شیرین، فتح‌آباد، استرک، جوشقان و خنچه قرار گرفت تا در زمین‌های غیردولتی و ملی کاشته شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان، افزود: نهال‌های این طرح شامل ۲۰ هزار و ۵۰۰ اصله اکالیپتوس، ۵۲۰۰ بوته گل محمدی، ۳۵۰۰ اصله زیتون مثمر، ۵۹۰۰ اصله نهال توت مثمر، ۵۸۰۰ اصله نهال سنجد و ۵ هزار  اصله نهال پسته است که گیاهان توت و سنجد به صورت ریشه‌ای و بقیه در گلدان توزیع می‌شود.

شریفی تاکید کرد: گستره مناطق بیابانی، وزش بادهای شدید، خشکی خاک، وجود معادن سنگ در اطراف جوشقان، استرک و فتح‌آباد از جمله ضرورت‌های اجرای طرح بادشکن زنده در این مناطق است.

وی تأکید کرد: بخش بزرگی از سبزی خوراکی شهرستان به صورت گلخانه در روستاهای آب‌شیرین و سن‌سن تولید می‌شود که اجرای این طرح می‌تواند باعث جلوگیری از تبخیر خاک، افزایش محصولات باغی به خصوص پسته و کاهش صدمه به گلخانه‌داران شود.

کاشان فردا را در اینستاگرام دنبال کنیمhttps://www.instagram.com/kashanefarda

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.