غذاهای محلی از شاخصههای جذب گردشگر است
کاشان فردا – رئیس هیئت ورزش روستایی کاشان گفت: غذاهای بومی – محلی یکی از شاخصهای جذب گردشگر است و برگزاری جشنوارههای مختلف در این ارتباط از جمله راههای معرفی و حفاظت از این نوع میراث معنوی است.
به گزارش مهر، علی افراشی در حاشیه آیین پایانی جشنواره پخت غذای محلی شهرستان کاشان که با حضور مسئولان شهری و علاقهمندان به غذاهای بومی و محلی برگزار شد افزود: جشنواره پخت غذای محلی کاشان در بخش مرکزی روستای جوشقان بوستان سلامت و تندرستی برگزار شد، و ۱۲ تیم در جشنواره شرکت داشتند که از روستاهای گلاب، ازوار، ویدوج، تتماج، غیاثآباد، علیآباد، محله بالا و پایین و محله دستغیب جوشقان بودند.
افراشی با بیان اینکه در برگزاری این جشنواره فرمانداری کاشان، بخشداری مرکزی، هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی و دهیاری جوشقان همکاری داشتهاند ابراز داشت: علیآباد آران و بیدگل با ۱۱۰ امتیاز تیم نخست، دهستان گلاب با ۹۵ امتیاز دوم و روستای جوشقان محله دستغیب با ۹۰ امتیاز به عنوان تیم سوم معرفی شدند.
وی خاطرنشان ساخت: کاشان دارای غذاهای متنوعی است که بسیاری از گردشگران خارجی در سفر به این شهرستان از طعم آن استقبال میکنند و بر این اساس امیدواریم با برگزاری جشنوارههای مختلف در راستای معرفی این غذاهای بومی – محلی و حفاظت از این میراث معنوی کمک کنیم.
وی تاکید کرد: این جشنوارهها علاوه بر ایجاد فضاهای پرشور و نشاط یکی از شاخصهای جذب گردشگر است.