کاشان فردا – ۲۵۸۰ تن میوه «به»، امسال از ۲۱۵ هکتار باغهای بارور شهرستان کاشان در استان اصفهان برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی کاشان با اشاره به اینکه از هر هکتار بیش از ۱۲ تن «به» برداشت شده است گفت: بیشترین برداشت محصول به میزان بیش از ۲۵۸۰ تن متعلق به باغهای بخش برزک کاشان است.
بیشتر بخوانیم:
+ آغاز برداشت زعفران از ۱۱۰ هکتار مزارع شهرستان کاشان
عباس معینیفر افزود: با برداشت این میزان به بیش از ۱۶۰ میلیارد ریال عاید باغداران شد.
وی گفت: بخشی از این محصول در شهرستان مصرف و بخش عمده آن در استانهای تهران، اصفهان عرضه میشود.
به معروف به سیب طلایی، میوهای پاییزی با مزهای شیرین و تقریبا گس، یک منبع غنی از ویتامین c است، که به افزایش ایمنی بدن کمک، و بسیاری از بیماریهای التهابی را نیز درمان میکند.
به، یک میوه کمکالری، اما سرشار از فیبر غذایی است. همچنین دارای چربی اشباعشده، سدیم و کلسترول کم است. این ویژگیها باعث میشود گزینهی مناسبی برای کاهش وزن و سلامت کلی باشد.
این میوه زمانی که با عسل مخلوط شود، میتواند به درمان کولیت، اسهال، یبوست و عفونتهای روده کمک کند و خواص آنتیاکسیدانی شگفتانگیزی دارد. این آنتیاکسیدانها روند پیری را کاهش میدهند و همچنین از بیماریهای قلبی- عروقی و سکته مغزی نیز جلوگیری میکنند.
از دانههای به نیز در درمان گلودرد و سایر بیماریهای ویروسی استفاده میشود.
میوه «به» اگر چه به صورت خام نیز خوردنی است، ولی بیشتر آن را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورشت و خوراک و دمنوش مصرف میکنند.