حمایت موسسه خیریه ولی عصر کاشان از 520 خانوار

موسسه خیریه حضرت ولی عصر (عج) کاشان در سال 1370 توسط جمعی از فرهنگیان و با حمایت و سرپرستی آیت الله خراسانی (ره) با هدف کمک به نیازمندان تاسیس شد. این موسسه، پس از 32 سال فعالیت، هم اکنون به یکی از شناخته‌شده‌ترین موسسات خیریه منطقه فرهنگی کاشان تبدیل شده روزانه تعداد زیادی از نیازمندان برای رفع نیاز خود به آن مراجعه می‌کنند.

ماشاء الله بخردی، مدیرعامل موسسه خیریه ولی عصر (عج) در گفتگو با کاشان فردا، درباره فعالیتهای این موسسه گفت: حمایتهای ما از خانواده‌های محروم تک بعدی نیست، بلکه در زمینه‌های معیشت، فرهنگی و آموزشی، درمان، تامین جهیزیه، وام قرض الحسنه و حتی برگزاری کلاسهای آموزشی به منظور توانمندسازی افراد فعالیت داشته‌ایم.

وی افزود: در سالیان گذشته 520 خانواده نیازمند را شناسایی کرده‌ایم که با توجه به جمعیت هر خانوار مجموعا 944 نفر تحت پوشش قرار گرفته‌اند که بر اساس توان موسسه به صورت ماهیانه به آنان کمک می شود.

خدمات فرهنگی و آموزشی مؤسسه

بخردی گفت: یکی از اهداف و دغدغه‌های مهم موسسه ایجاد مدارس و مراکز فرهنگی به منظور هدایت و تربیت استعداد دانش آموزان واجد شرایط بوده است؛ لذا سال 1385 دبیرستان پسرانه نور دانش با کمک خیران راه‌اندازی شد. پنج سال بعد با توجه به استقبال خیران از این طرح دبیرستان دخترانه شهید نجابت فعال شد. دو سال بعد شاهد راه اندازی دبیرستان پسرانه کریم و در سال 1394 شاهد راه اندازی مدرسه دوره دوم ابتدایی دخترانه عزیزی بودیم.

وی افزود: در این چهار آموزشگاه، علاوه بر اجرای برنامه‌های مصوب وزارت آموزش و پرورش، تشکیل کلاسهای تقویتی، جبرانی، پیشرفته و برگزاری اردوهای علمی، ورزشی و تفریحی، خدمات جانبی درمانی و معیشتی نیز به دانش آموزان تقدیم می‌شود.

مدیرعامل موسسه خیریه حضرت ولی عصر ادامه داد: عملیات احداث یک مدرسه ابتدایی خیریّه دخترانه دیگر نیز از سال 1398 در زمینی به مساحت1300 متر مربع توسط یکی از خیران شهر آغاز شده و امیدواریم در سال 1402 شاهد افتتاح آن باشیم.

خدمات دارویی و درمانی

بخردی گفت: با توجه به بالا بودن رقم هزینه ها، عدم برخورداری برخی مددجویان از خدمات بیمه ای، کمبود داروهای لازم، افزایش هزینه های بیمارستانی و مستأصل بودن مددجویان مؤسسه تأمین هزینه‌های درمانی به مددجویان توسط مؤسسه از جمله دغدغه های اصلی بوده است.

وی افزود: خوشبختانه برخی از پزشکان و مراکز درمانی شهر با موسسه همکاری کرده و امیدواریم پزشکان بیشتری به گروه همیاران این موسسه ملحق شوند تا بتوانیم خدمات بیشتری را به مددجویان ارائه کنیم.

برگزاری دوره‌های کارآفرینی و مهارتی

بخردی گفت: توانمندسازی خانواده‌های مددجو و آموزش مهارتهای فنی و کمک در جذب بازار کار از اهداف موسسه است. به همین منظور با انعقاد تفاهم نامه با مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهید موسویان، دوره‌های مهارتی را برای خانواده‌ها و دانش آموزان مدارس موسسه راه اندازی کرده ایم؛ مثلا برای مددجویان خانم در محل موسسه دوره آموزش خیاطی برگزار کردیم که مورد استقبال نیز قرار گرفت.

مدیرعامل صندوق خیریه ولی عصر عج کاشان افزود: کلیه هزینه های این صندوق توسط مردم و خیران تامین می شود. برخی از خیران به صورت ماهیانه مبالغی را پرداخت می کنند و برخی نیز صدقات خود را به موسسه می دهند. با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و افزایش تعداد نیازمندان، مراجعات به موسسه هم بیشتر شده و امیدواریم با کمک خیران بتوانیم پاسخگوی این مراجعات باشیم.

 

کاشان فردا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

اینستاگرام   تلگرام 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.