ادغام دانشگاه های پیام نور کاشان و آران و بیدگل در دانشگاه کاشان صحت ندارد

به گزارش کاشان فردا به نقل از خبرگزاری ایرنا «دکتر مجتبی سلطانی احمدی» روز شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت: افرادی که در شهرستان کاشان به ویژه در دانشگاه کاشان به دنبال ادغام دانشگاه پیام نور در دانشگاه کاشان بودند نیت بدی نداشتند اما سواد کافی در حوزه تنوع آموزش عالی ندارند.

وی بیان کرد:هم اکنون حدود ۲ هزارو ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه پیام نور کاشان تحصیل می کنند،اگر این دانشگاه منحل شود هیچ تضمینی وجود ندارد که این تعداد دانشجو برای تحصیل دانشگاه دیگر را انتخاب کنند چون شیوه آموزش در دانشگاه پیام نور متفاوت است.

معاون حقوقی، مجلس و امور استان های دانشگاه پیام نور گفت: از نشانه های کشورهای توسعه یافته توسعه دانشگاه های ترکیبی است و امیدواریم دانشگاه پیام نور در راستای تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق باشد.

سلطانی احمدی گفت: دانشگاه پیام نور دانشگاه مولود انقلاب اسلامی است و در سال ۱۳۶۸ تاسیس شد و در قالب دانشگاه های باز و از راه دور و ترکیبی دنیا است.

وی بیان کرد:مقر جهانی دانشگاه های باز در نروژ و مقر آسیایی این نوع دانشگاه ها در کوالالامپور و مقر دانشگاه های باز اسلامی در پاکستان قرار دارد و دبیرخانه دانشگاه های مجازی جهان اسلام در دانشگاه پیام نور قرار دارد.

معاون حقوقی، مجلس و امور استان های دانشگاه پیام نور گفت: این دانشگاه مجازی نبوده بلکه ترکیبی است و از فضای مجازی به عنوان یک ابزار برای آموزش استفاده می کند.

سلطانی احمدی بیان کرد: عمومی سازی آموزش عالی برای حوزه زنان و دختران کشور از دستاوردهای دانشگاه پیام نور است و یکی از اهداف آموزشی انقلاب اسلامی در حوزه گفتمان عدالت آموزشی که عمومی سازی آموزش عالی در سراسر کشور بود را محقق کرد.

وی گفت: آمایش و ساماندهی دانشگاه ها مختص دانشگاه پیام نور نبوده بلکه مربوط به دانشگاه های سراسر کشور است،آمایش هم صرفا در ادغام یک دانشگاه در دانشگاه دیگر تعریف نمی شود چون مفهوم آمایش ماموریت گرا کردن دانشگاه هاست.

وی بیان کرد:در بحث ماموریت گرا کردن دانشگاه ها وقتی یک دانشگاه ازجمله دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی وقتی مامورت گرا شد دیگر نیازی ندارد دانشجوی دکتری پذیرش کند چون هدفش تربیت معلم است.

معاون حقوقی، مجلس و امور استان های دانشگاه پیام نور گفت:بحث دیگر آمایش دانشگاه ایجاد رشته های تحصیلی مرتبط با زیست بوم هر منطقه است،به عنوان مثال رشته های دانشگاهی که در دانشگاه هرمزگان ارائه می شود ضرورت ندارد که در استان گیلان هم همان رشته ها ارائه شود.

سلطانی احمدی بیان کرد: ۲ هزارو ۱۸۳ مرکز دانشگاهی شامل دانشگاه های دولتی و غیردولتی  در کشور داریم که این آمار با کشورهای چین و هندوستان برابری می کند و این یک آسیب در نظام اموزش عالی کشور تشخیص داده شده و تصمیم بر ساماندهی این حوزه گرفته شده و بناست این تعداد زیاد واحد دانشگاهی به ۶۳۰ مرکز و واحد دانشگاهی شوند و دانشگاه پیام نور هم وظیفه دارد در حوزه آمایش گام بردارد.

وی گفت: پیام نور تنها دانشگاهی است که موضوع آمایش دانشگاهی را از چهار سال قبل آغاز کرد،۳۷۸ واحد دانشگاهی در سراسر کشور داریم،با طرح آمایش جدید و در آخرین جلسه شورای گسترش آموزش عالی ۱۳۴ واحد را مورد آمایش قرار دادیم و امروز ۲۴۴ واحد آموزشی چابک در سراسر کشور داریم.

۲ هزار و ۵۰۰ نفر دانشجوی دختر و پسر در ۲۷ رشته در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در این دانشگاه مشغول تحصیل بوده و ۹۰ درصد دانشجویان بومی منطقه هستند،این دانشگاه در سال ۱۳۸۱ تاسیس شد و تا کنون پنج هزار نفر از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.

 

 

 

کاشان فردا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

اینستاگرام تلگرام

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.